Roger Hallstensson har bevisat sig ha gedigna kunskaper som motsvarar eller överstiger de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en Personlig Tränare ska besitta för att effektivt kunna hjälpa människor på ett säkert sätt. 

OM LICENSIERINGEN

Utfärdat av Almega Friskvårdsföretagen

Almega Friskvårdsföretagens licens gör det tydligt vilken kompetens en personlig tränare besitter.

Personliga tränare blir allt viktigare för att hjälpa människor till en bättre hälsa. Med en enhetlig licens för personliga tränare blir det lättare för kunder att välja rätt tränare, lättare för arbetsgivare att anställa tränare med kompetens och lättare för blivande PTs att välja rätt utbildning.

Roger Hallstensson har bevisat sig ha gedigna kunskaper som motsvarar eller överstiger de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en Personlig Tränare ska besitta för att effektivt kunna hjälpa människor på ett säkert sätt.

Senaste på bloggen

OM LICENSIERINGEN Utfärdat av Almega Friskvårdsföretagen Almega Friskvårdsföretagens licens gör det tydligt vilken kompetens en personlig tränare besitter. Personliga tränare blir…

Senaste tiden har jag haft problem med min mailadress,  roger@activhalsa.se. Ni som mailat och inte fått något svar , maila…

Träning är viktigt ,ännu viktigare är vila mellan träningarna. Ladda batterierna och låta kroppen bygga upp det som träningen har…

Träna för att kunna bli äldre , kanske ännu viktigare idag. Fysisk aktivitet är bra för hälsan om det sker…