Kroppsscanning
Med vår helkroppsscanning får du en tydlig bild av kroppens läge just nu. Och en bra grund för hur du ska lägga upp din kost och träning.

Vi hittar och tränar upp kroppens svagheter.

Vi erbjuder helkroppsscanning, vilket innebär att du tillsammans med oss går igenom hela kroppen för att hitta svagheter i muskelstyrka, risker för belastningsskador, instabilitet eller felaktigheter i rörelseapparaten. Kroppsscanning är ofta starten för många av våra kunder. Du kan komma till oss med ett specifikt problem eller kanske bara vill börja träna och vill få rätt fokus från start. Efter genomförd scanning hjälper vi dig med nästa steg.

Så funkar kroppsscanning
1. Intervju

Tillsammans gör vi en grundlig genomgång av dig och dina behov.

2. Visuell kontroll

Visuell kontroll av rörelseapparaten. Hur fungerar just du? Med kontroll av rörelseapparaten kan vi se vad just du behöver.

3. Praktiska tester

Tester med olika övningar. Tillsammans gör vi praktiska tester av dina förutsättningar och bestämmer en väg framåt.

Ge bort en kroppsscanning
Presentkort
Kroppsscanning är den perfekta gåvan för dig som vill ge bort något som gör skillnad på riktigt.
Referenser
Förbättrat både balans och styrka

Jag har gått på seniorgympa med Roger som ledare sen januari 2019 och det har hjälpt mig otroligt mycket. Efter blodpropp i ryggmärgen har jag nervskador med dålig balans och förlamningar men tack vare Activ Hälsa har jag förbättrat både balans och styrka.

Monica Johansson
Nu är jag helt smärtfri

Jag hade som småbarnsförälder jättemycket problem med min nacke och rygg. Nu, 18 år senare, fick jag kontakt med Roger som analyserade mina problem och min kroppshållning. Tidigare har jag träffat sjukgymnast, naprapat samt massörer men ingen av dem har analyserat problemets ursprung.

Roger har analyserat min kroppshållning och mina rörelser. Utifrån detta gav han mig träningsprogram med enkla rörelser som jag kunde göra både på gymmet och hemma.  Döm om min förvåning att med hjälp av Roger och hans träningsprogram så uppnådde jag ett oerhört bra resultat. Nu är jag helt smärtfri, har en ”ny” kroppshållning som leder till att mina symtom försvunnit helt och hållet.

Susanne Axelsson