fbpx
Träna för ett hälsosamt åldrande
Activ hälsa erbjuder träning med fokus på långsiktig hälsa, och möjligheten att må bättre – längre. Läs mer och boka någon av våra tjänster nedan, eller besök våran öppna gruppträning.
Öppen gruppträning
Bli starkare tillsammans

Gruppträningen är för dig som redan fått en kroppscanning hos oss eller bara vill aktivera dig och träna i en positiv miljö fokuserad på långsiktig hälsa.

Startkonsultation
Med en startkonsultation går vi igenom dina förutsättningar, planerar kost, träning och går igenom hur eventuella diagnoser påverkar dig.
Kroppscanning
Vi erbjuder helkroppsscanning, där vi tillsammans genom olika tester går igenom kroppens rörelsemönster och utgår från dina behov.
Medicinsk träning
För dig med diagnoser eller dysfunktioner som påverkar ditt sätt att träna. Här får du rätt hjälp baserad på dina förutsättningar.
Personlig tränare (PT)
Vi erbjuder personlig träning med utbildade tränare. Vi hjälper dig med målinriktad träning mot specefika mål.
Kostrådgivning
För dig som behöver hjälp med övervikt eller bara vill äta bättre för hälsans skull. Vi hjälper dig hela vägen.
Hälsokontroll
Guide till bokning
Steg 1- Boka hälsokontroll
Här väljer du vilken hälsokontroll du vill boka.
Steg 2- Boka tid för provtagning
Boka tid för din provtagning hos Activ Hälsa AB Packhusallén 6J Karlstad. Efter du har bokat en hälsotest hos Werlabs.
Referenser
Förbättrat både balans och styrka

Jag har gått på seniorgympa med Roger som ledare sen januari 2019 och det har hjälpt mig otroligt mycket. Efter blodpropp i ryggmärgen har jag nervskador med dålig balans och förlamningar men tack vare Activ Hälsa har jag förbättrat både balans och styrka.

Monica Johansson
Nu är jag helt smärtfri

Jag hade som småbarnsförälder jättemycket problem med min nacke och rygg. Nu, 18 år senare, fick jag kontakt med Roger som analyserade mina problem och min kroppshållning. Tidigare har jag träffat sjukgymnast, naprapat samt massörer men ingen av dem har analyserat problemets ursprung.

Roger har analyserat min kroppshållning och mina rörelser. Utifrån detta gav han mig träningsprogram med enkla rörelser som jag kunde göra både på gymmet och hemma.  Döm om min förvåning att med hjälp av Roger och hans träningsprogram så uppnådde jag ett oerhört bra resultat. Nu är jag helt smärtfri, har en ”ny” kroppshållning som leder till att mina symtom försvunnit helt och hållet.

Susanne Axelsson