fbpx
Träna för att kunna jobba
Vi erbjuder helkroppsscanning för dig och dina anställda. Ett bra sätt att jobba med friskvårdskulturen på företaget och samtidigt förebygga sjukskrivningar och långsiktigt tänka på sin personal.

Vi kommer till ert företag

Vi kommer ut till ditt företag och föreläser kort om hälsa på arbetsplatsen. Alltid baserat på vilken miljö just ni arbetar i . Tillsammans med kroppscanning, konditionstest med cykel och fystester som bland annat innefattar styrka och kondition kan vi skräddarsy upplägg utefter behov och målsättning. Vi jobbar utifrån resultaten med personliga samtal för att lägga upp rätt träning och samtidigt mäta av om träningen ger önskade resultat. På så vis kan vi förebygga sjukskrivningar och få gladare och välmående medarbetare. Vi har också samarbete med en av de största aktörerna i Sverige och kan erbjuda varierad träning på många olika platser i landet. Sedan går vi igenom hela kroppen för att hitta svagheter i muskelstyrka, risker för belastningsskador, instabilitet eller felaktigheter i rörelseapparaten.

Kroppscanning för att förebygga sjukskrivningar

Kroppsscanning är ofta starten för många av våra kunder och ett bra sätt att hitta en startpunkt för att börja träna. Våra kunder kommer till oss med ett specifikt problem eller kanske bara vill börja träna och vill få rätt fokus från start. Efter genomförd scanning hjälper vi er med nästa steg mot bättre hälsa på arbetsplatsen.

 

 

Referenser
Förbättrat både balans och styrka

Jag har gått på seniorgympa med Roger som ledare sen januari 2019 och det har hjälpt mig otroligt mycket. Efter blodpropp i ryggmärgen har jag nervskador med dålig balans och förlamningar men tack vare Activ Hälsa har jag förbättrat både balans och styrka.

Monica Johansson
Nu är jag helt smärtfri

Jag hade som småbarnsförälder jättemycket problem med min nacke och rygg. Nu, 18 år senare, fick jag kontakt med Roger som analyserade mina problem och min kroppshållning. Tidigare har jag träffat sjukgymnast, naprapat samt massörer men ingen av dem har analyserat problemets ursprung.

Roger har analyserat min kroppshållning och mina rörelser. Utifrån detta gav han mig träningsprogram med enkla rörelser som jag kunde göra både på gymmet och hemma.  Döm om min förvåning att med hjälp av Roger och hans träningsprogram så uppnådde jag ett oerhört bra resultat. Nu är jag helt smärtfri, har en ”ny” kroppshållning som leder till att mina symtom försvunnit helt och hållet.

Susanne Axelsson