fbpx
Workshops och föreläsningar
Activ Hälsa erbjuder föreläsningar och workshops kring hälsa, diagnos, och träning för att bli äldre.
Välj mellan en eller flera av våra populära föreläsningar
Träna för att bli äldre

Så påverkar träning kroppen i medelåldern och hur kan vi träna bort medicinska besvär.

Demens och träning

För den som drabbas av demens kan träning förlänga friskhetsperioder och göra livet enklare för både den med diagnos och anhöriga. Vi berättar hur.

Specialanpassade företagsföreläsningar

Vi föreläser hur just din arbetsplats kan dra nytta av träning och hur ni får det att passa i vardagen - på er arbetsplats.

Referenser
Förbättrat både balans och styrka

Jag har gått på seniorgympa med Roger som ledare sen januari 2019 och det har hjälpt mig otroligt mycket. Efter blodpropp i ryggmärgen har jag nervskador med dålig balans och förlamningar men tack vare Activ Hälsa har jag förbättrat både balans och styrka.

Monica Johansson
Nu är jag helt smärtfri

Jag hade som småbarnsförälder jättemycket problem med min nacke och rygg. Nu, 18 år senare, fick jag kontakt med Roger som analyserade mina problem och min kroppshållning. Tidigare har jag träffat sjukgymnast, naprapat samt massörer men ingen av dem har analyserat problemets ursprung.

Roger har analyserat min kroppshållning och mina rörelser. Utifrån detta gav han mig träningsprogram med enkla rörelser som jag kunde göra både på gymmet och hemma.  Döm om min förvåning att med hjälp av Roger och hans träningsprogram så uppnådde jag ett oerhört bra resultat. Nu är jag helt smärtfri, har en ”ny” kroppshållning som leder till att mina symtom försvunnit helt och hållet.

Susanne Axelsson