fbpx
Nu startar vi teknikgrupper löpning!

Godmorgon! Löprundorna blir bara ljusare och varmare för varje vecka som går nu , underbart 🌞. Hur känns ditt löpsteg ? Löper du på ett effektivt sätt ? använder du din energi effektivt ? Vill du få ett effektivare löpsteg ? Vill du bli en snabbare och mer uthållig löpare kontakta mej så kan jag hjälpa dej👍Nu startar jag igång löpteknikgrupper om 4-6 st där vi träffas 6 ggr , Måndagar startar vi i inre hamn  och  Onsdagar startar vi på Karolinen. Välkomna 👋🏻

What do you want to do ?

New mail

Senaste på bloggen

Skräddarsydd träning för just min rygg. Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett…

Att börja träna med Roger hjälpte mig med både min psykiska och fysiska hälsa. Jag var 18 år och kunde…

Välkommen till våra diagnosträningar där vi fokuserar på din situation och diagnos. Vi arbetar med de flesta typer av diagnoser,…

INBJUDAN: FÖRELÄSNING FÖRETAGSSALONGEN Att på ett kostnadseffektivt sätt bidra med bättre hälsa för dej som företagare och dina medarbetare och…