fbpx
Skräddarsydd träningen för just min rygg

Skräddarsydd träning för just min rygg.

Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett sätt man inte känt på flera år – det går inte att sätta ord på! Jag har diskar i kläm och har periodvis gått hos olika sjukgymnaster för att få hjälp, men övningarna har inte fungerat. Jag var beredd att prova allt, så när jag fick tips om Activ hälsa kändes det som något nytt och värt att testa. Och det krävdes bara en träning för att jag skulle känna skillnad i ryggen, efter åtta år av bekymmer.

Kroppscanning

Roger gjorde först en noggrann utvärdering och lokaliserade mitt problem, men också hur det påverkar mitt rörelsemönster. En ryggskada får ju följder för resten av kroppen också. Jag fick ett program som skulle hjälpa mig att få kontakt med de muskler jag inte kunnat använda och det hjälpte direkt. Efter bara en träning kände jag mig mer avslappnad i ryggen än på många år. Det kändes som att jag svävade fram, det var en otrolig upplevelse!

Första noggranna kontrollen

För mig är det just den här första noggranna kontrollen och anpassningen som sticker ut, att få  skräddarsydd träningen för just min rygg, sedan blir det ungefär som att gå till en vanlig PT. Och det är ingen quick-fix. Träningen hjälper i stunden och har gjort att jag inte har riktigt lika stora problem i vardagen, men man måste ju fortsätta träna på egen hand. Jag tycker att det är lite svårare att hitta strukturen i sin egen vardag, ha disciplinen och göra övningar själv. Därför är det så bra att man kommer tillbaka, följer upp ihop med Roger och säkerställer att övningarna får rätt och bra effekt.

Skräddarsydd träning för just min rygg

Jag tror att medicinsk träning har fungerat så bra för mig för att det blev ett helhetsgrepp. Där jag har upplevt att sjukgymnaster tittar på symptomen och försöker hjälpa mig med dem, tittar Roger också på orsaken bakom. Det blir ett helhetsperspektiv på problemet, och jag är mycket nöjd!

Christian Nilsson 44 år

https://www.activhalsa.se/kroppscanning-besiktning-anatomi-analysera-muskelkedjor-rorelsemonster-tester-funktionella/

Senaste på bloggen

Nu kan du även Vaccinera dej mot TBE. Boka in dej se nedan med start 10 maj. Välkomna in till…

Skräddarsydd träning för just min rygg. Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett…

Att börja träna med Roger hjälpte mig med både min psykiska och fysiska hälsa. Jag var 18 år och kunde…

Välkommen till våra diagnosträningar där vi fokuserar på din situation och diagnos. Vi arbetar med de flesta typer av diagnoser,…