-1grad på morgonlöpningen idag!

Godmorgon! -1 grad på dagens löptur 😱 solen värmde gott iaf 🌞måndag morgon och nya möjligheter att ta hand om sig själv, arbete och familjen. Idag blir det planering för nya kunder , En källartrappa ska renoveras i ena huset och trädgårdsarbete står på agendan idag. I morgon ser jag fram emot att ta hand om bl a ”järngänget”
1 timmes utomhusträning som nu har varat i över 1 månad med solsken i stort sett varje gång 2 ggr i veckan. Kroppscanning , PT och MT kunder däremellan. Tillönskar er en bra start på veckan och glöm inte bort att convid-19 inte är över ännu👋🏻

Senaste på bloggen

Träning är viktigt ,ännu viktigare är vila mellan träningarna. Ladda batterierna och låta kroppen bygga upp det som träningen har…

Träna för att kunna bli äldre , kanske ännu viktigare idag. Fysisk aktivitet är bra för hälsan om det sker…

Godmorgon! -1 grad på dagens löptur 😱 solen värmde gott iaf 🌞måndag morgon och nya möjligheter att ta hand om sig själv, arbete…

Godmorgon ! Onsdag löpträning teknik 12-13 Karolinen och 18-19 Inre hamn Vi samlas vid karolinen utanför gymingången Och vid inrehamn…