fbpx
-1grad på morgonlöpningen idag!

Godmorgon! -1 grad på dagens löptur 😱 solen värmde gott iaf 🌞måndag morgon och nya möjligheter att ta hand om sig själv, arbete och familjen. Idag blir det planering för nya kunder , En källartrappa ska renoveras i ena huset och trädgårdsarbete står på agendan idag. I morgon ser jag fram emot att ta hand om bl a ”järngänget”
1 timmes utomhusträning som nu har varat i över 1 månad med solsken i stort sett varje gång 2 ggr i veckan. Kroppscanning , PT och MT kunder däremellan. Tillönskar er en bra start på veckan och glöm inte bort att convid-19 inte är över ännu👋🏻

What do you want to do ?

New mail

Senaste på bloggen

Karlstad vi har ett resultat ! Vinnaren i vår Montertävling om en helkroppscanning är Lena Jonsson WermKon (dock ej med…

Tack alla ni som lyssnade på min föreläsning och kom förbi min monter på företagssalongen i torsdags. Går igenom alla…

Val av livsstil ! Hur mycket kan vi påverka själva. Allt fler är medvetna om hur viktigt hälsan är för…

Fler och fler företag förstår idag varför det är viktigt att jobba med just preventiv hälsovård. Det ger er också…