fbpx
-1grad på morgonlöpningen idag!

Godmorgon! -1 grad på dagens löptur 😱 solen värmde gott iaf 🌞måndag morgon och nya möjligheter att ta hand om sig själv, arbete och familjen. Idag blir det planering för nya kunder , En källartrappa ska renoveras i ena huset och trädgårdsarbete står på agendan idag. I morgon ser jag fram emot att ta hand om bl a ”järngänget”
1 timmes utomhusträning som nu har varat i över 1 månad med solsken i stort sett varje gång 2 ggr i veckan. Kroppscanning , PT och MT kunder däremellan. Tillönskar er en bra start på veckan och glöm inte bort att convid-19 inte är över ännu👋🏻

What do you want to do ?

New mail

Senaste på bloggen

Hur du kan fånga upp ohälsa i tid. Fler och fler förstår idag varför det är viktigt att jobba med…

I Activ Hälsas arbete med att förebygga skador,sjukdomar och att försöka skapa ett hälsosamt åldrande kan man fundera – När…

Karlstad vi har ett resultat ! Vinnaren i vår Montertävling om en helkroppscanning är Lena Jonsson WermKon (dock ej med…

Tack alla ni som lyssnade på min föreläsning och kom förbi min monter på företagssalongen i torsdags. Går igenom alla…