fbpx
Online träning. En individanpassad träningsresa i vikt och kost.
Online träning mer info under online träning på startsidan.

Online hälsoresa för alla som vill nå en viktminskning och en förändring av sin kost

Online träning kost och träning som ger en vikt förändring med en personlig och individanpassad träning. Det är nu din hälsoresa startar, inte sen. Jag vill att alla ska få möjlighet till ett hälsosamt liv utan att man för den skull måste bli elitmotionär. Att kunna träna och äta på ett hälsosamt sätt utan dieter och krav på blodsmak i munnen efter träning tycker jag är hälsosamt. Får jag simma eller löpa samt cykla ett lågintensivt distanspass eller hög puls i ett intervallpass så är även det hälsosam träning för mej . När det gäller att träna för ett hälsosammare liv så vill jag även kunna äta och må gott. Med aktiva val som när och hur jag ska inta min kost för att jag har kunskapen om min energibalans och hur jag ska hantera konsekvenserna av träning och intag av föda. Starta gärna upp med en kroppscanning för att se till att kroppen är balanserad. Om du dessutom använder rätt muskel och rätt rörelse i rörelseapparaten slipper du avbryta din träning pga av skada när du kommit igång.

 Träna för att kunna bli äldre

Träna för att kunna bli äldre gäller inte bara när vi är pensionärer utan startar mycket tidigare. Redan i 35-40 års åldern behöver vi träna regelbundet och med rätt träning för att vi ska kunna skapa och bibehålla tillräckligt med muskelmassa och rörlighet. För det första så tappar vi människor 40 % muskelmassa mellan 20-80 år om vi inte gör någonting åt det. För det andra, mellan 50-80 år så tappar vi 30 % av muskelmassan. För det tredje så spelar kön ingen roll i detta. Som kvinna så är detta kanske ännu viktigare av flera skäl inte minst benskörhet och att man behöver hålla i gång sin styrka inför vardagsarbeten. Men det är lika viktigt för oss män att hålla ett hälsosamt liv där vi skjuter åldrandet och sjukdomar långt framför oss. Det är så din personliga hälsoresa startar. Men kom ihåg att det är aldrig försent att börja träna men man behöver träna på olika sätt var i livet man befinner sig.

Personlig och individanpassad träning just för dig

Jag arbetar alltid för att Online träningen ska bli en personlig och individanpassad hälsoresa just för dig. Vi är alla olika på många sätt och lever olika liv. En del behöver gå ner i vikt, andra behöver gå upp i vikt och några behöver styrka och hjälp med rörelseapparaten. En del kanske behöver träna på grund av av en diagnos och någon annan kanske behöver komma vidare i sin träning eller behöver hjälp med att hitta en hälsosammare kost. Jag anpassar mig efter hur just du vill träna med exempel på träningsprogram för gym, träningsprogram för hemmaträning eller förberedelser inför en tävling.

Är du redo att förändra ditt liv, NU.

Vi kommer att arbeta tillsammans mot dina mål. Du får redskapen för att lyckas av mig och du kommer att utföra arbetet. Tillsammans kommer vi att nå dina målsättningar. Jag vill att du ska lära dig så mycket som möjligt för att du ska kunna bedriva din egen träning framöver. Resultatet av en online hälsoresa som är personlig och individanpassad är en långsiktigt och hållbar hälsa. Allt detta i ett vetenskapligt och evidens baserat upplägg. Alla har möjlighet att lyckas med rätt hjälp och stöd. De som lyckats bäst är de som alltid jobbat på med sin träning och som alltid hållit disciplinen på högsta nivå oavsett hur motigt och jobbigt allt har verkat just då. Det är NU din hälsoresa startar, inte sen.

Träning och kostplan

  • Kost och träningsplaner justeras och uppdateras utifrån målsättning och behov kontinuerligt.
  • Onlineträning som är personlig och individanpassad hälsoresa just för dig.
  • Hälsosam kostupplägg anpassat efter dig personligen.
  • Livsstilsanpassad och motiverade träningsupplägg. Anpassade just för dig och din målsättning
  • Personlig app, videosamtal och mail. Jag finns med dig hela tiden.
  • Just nu har vi kampanjpris på 12 månaders online träning.
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Senaste på bloggen

Kristina fick hjälp med sina knän: ”Lyrisk efter två gånger” Det var efter en olycka på en trapp som Kristina…

Nu kan du även Vaccinera dej mot TBE. Boka in dej se nedan med start 10 maj. Välkomna in till…

Skräddarsydd träning för just min rygg. Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett…

Att börja träna med Roger hjälpte mig med både min psykiska och fysiska hälsa. Jag var 18 år och kunde…