fbpx
Bosön, utbildning, tester och träningsmöjligheter i massor .

Att utbilda sig är viktigt för mej för att kunna ta del av det senaste inom fysisk aktivitet som forskning och evidens kommer fram till. Detta möjliggör att kunna dela kunskapen till mina klienter och kunder av vad forskningen har kommit fram till inom t ex träning.
Om jag vill nå bästa resultat inom t ex benböj hur ska jag teknikmässigt utföra en benböj. Hur hög belastning bör jag använda mej av och hur många set och reps är nödvändiga för att nå bästa resultat för just mej där jag befinner mej i livet just nu. Vad säger forskningen om detta. Hur kan man med kroppens egen kemi som medicinsk tränare förädla effekten ytterligare . Jag vet , vill du också veta ?

 

Senaste på bloggen

Hur du kan fånga upp ohälsa i tid. Fler och fler förstår idag varför det är viktigt att jobba med…

I Activ Hälsas arbete med att förebygga skador,sjukdomar och att försöka skapa ett hälsosamt åldrande kan man fundera – När…

Karlstad vi har ett resultat ! Vinnaren i vår Montertävling om en helkroppscanning är Lena Jonsson WermKon (dock ej med…

Tack alla ni som lyssnade på min föreläsning och kom förbi min monter på företagssalongen i torsdags. Går igenom alla…