fbpx
Bosön, utbildning, tester och träningsmöjligheter i massor .

Att utbilda sig är viktigt för mej för att kunna ta del av det senaste inom fysisk aktivitet som forskning och evidens kommer fram till. Detta möjliggör att kunna dela kunskapen till mina klienter och kunder av vad forskningen har kommit fram till inom t ex träning.
Om jag vill nå bästa resultat inom t ex benböj hur ska jag teknikmässigt utföra en benböj. Hur hög belastning bör jag använda mej av och hur många set och reps är nödvändiga för att nå bästa resultat för just mej där jag befinner mej i livet just nu. Vad säger forskningen om detta. Hur kan man med kroppens egen kemi som medicinsk tränare förädla effekten ytterligare . Jag vet , vill du också veta ?

 

Senaste på bloggen

Skräddarsydd träning för just min rygg. Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett…

Att börja träna med Roger hjälpte mig med både min psykiska och fysiska hälsa. Jag var 18 år och kunde…

Välkommen till våra diagnosträningar där vi fokuserar på din situation och diagnos. Vi arbetar med de flesta typer av diagnoser,…

INBJUDAN: FÖRELÄSNING FÖRETAGSSALONGEN Att på ett kostnadseffektivt sätt bidra med bättre hälsa för dej som företagare och dina medarbetare och…