fbpx
Företagsträning !
Företagsträning ökar teamkänslan ger friskare personal.
Activ Hälsa mäter och testar alltid kondition och styrka för att företaget och personal ska se sina framsteg av träningen. Som företagare är man van vid att mäta och se resultat i olika sammanhang. Övningarna som vi utgår ifrån styrs av en rörelseanalys och olika tester samt hur arbetssituationen, vad företaget vill uppnå med träningen mm. Många tycker det är bra att träna i grupp, det ger en teamkänsla, man peppar och supportar varandra och lär sig tillsammans och individuellt att klara av mål. Detta ger även en bra vi känsla och man känner sig både piggare/gladare och mer produktiv både hemma i vardagen och på arbetet.
-Bra & effektiv träningsupplägg med uppföljning.
Fått upp kunskap, teknik & vilja att träna & sköta mig bättre.
Christine Kihlgren SEB Karlstad.

-När det gäller träningen på tisdagar och torsdagar tycker jag att den är jättebra. Jag behöver de fasta tiderna så att det blir av. Själva träningen tycker jag är upplagd på ett bra sätt med kombination av styrke- och pulshöjande övningar. Tycker även att det är bra att vi kör samma övningar så att man ser sin egen utveckling. Det är också positivt med att vi är en grupp där vi sporrar varandra. För mig har de två tillfällena per vecka blivit en höjdpunkt under veckan. Det var även bra att vi inledde med tester för att sedan kunna se resultat vid de senare testerna.

Christofer Finnsgard SEB Karlstad.

Senaste på bloggen

Hur du kan fånga upp ohälsa i tid. Fler och fler förstår idag varför det är viktigt att jobba med…

I Activ Hälsas arbete med att förebygga skador,sjukdomar och att försöka skapa ett hälsosamt åldrande kan man fundera – När…

Karlstad vi har ett resultat ! Vinnaren i vår Montertävling om en helkroppscanning är Lena Jonsson WermKon (dock ej med…

Tack alla ni som lyssnade på min föreläsning och kom förbi min monter på företagssalongen i torsdags. Går igenom alla…