fbpx
Löpcoach,teknikträning och godmorgon!
LöpcoachRogerHallstensson.jpeg

Löpcoach ! onsdagens  och teknikträning . Dagen löpträning gick i blandad väderlek, inget regn men startade i mörk himmel och tunga moln med lite inslag av sol som på bilden. Med andra ord så som helgen har varit. Gött att starta upp veckan med en morgonlöpning så att kroppen vaknar till efter helgen igen blev visserligen 1,2 mil i lördags men i ett lugnt tempo. Att springa en tidig morgon när fåglarna kvittrar, vattnet speglar sig i dom första morgonsoltrålarna, och känna värmen från solen är helt fantastiskt. Något som jag önskar att alla får uppleva någon gång.

Senaste på bloggen

Karlstad vi har ett resultat ! Vinnaren i vår Montertävling om en helkroppscanning är Lena Jonsson WermKon (dock ej med…

Tack alla ni som lyssnade på min föreläsning och kom förbi min monter på företagssalongen i torsdags. Går igenom alla…

Val av livsstil ! Hur mycket kan vi påverka själva. Allt fler är medvetna om hur viktigt hälsan är för…

Fler och fler företag förstår idag varför det är viktigt att jobba med just preventiv hälsovård. Det ger er också…