fbpx
Löpcoach,teknikträning och godmorgon!
LöpcoachRogerHallstensson.jpeg

Löpcoach ! onsdagens  och teknikträning . Dagen löpträning gick i blandad väderlek, inget regn men startade i mörk himmel och tunga moln med lite inslag av sol som på bilden. Med andra ord så som helgen har varit. Gött att starta upp veckan med en morgonlöpning så att kroppen vaknar till efter helgen igen blev visserligen 1,2 mil i lördags men i ett lugnt tempo. Att springa en tidig morgon när fåglarna kvittrar, vattnet speglar sig i dom första morgonsoltrålarna, och känna värmen från solen är helt fantastiskt. Något som jag önskar att alla får uppleva någon gång.

Senaste på bloggen

Kristina fick hjälp med sina knän: ”Lyrisk efter två gånger” Det var efter en olycka på en trapp som Kristina…

Nu kan du även Vaccinera dej mot TBE. Boka in dej se nedan med start 10 maj. Välkomna in till…

Skräddarsydd träning för just min rygg. Att få uppleva hur det är att känna sig bra i kroppen, på ett…

Att börja träna med Roger hjälpte mig med både min psykiska och fysiska hälsa. Jag var 18 år och kunde…