Vilar du tillräckligt- Bättre effekt på din träning.

<H1>Vilar du tillräckligt, Bättre effekt på träning</H1>

Vilar du så får du bättre effekt på livet. Ladda batterierna och låta kroppen bygga upp det som träningen har brutit ner. Låta hjärnan och muskler att slappna av och vila har en stor betydelse för hälsa , hur gör du ? Tillåter du dej själv att slappna av och låta kropp och själ att andas ut och återhämta dej.

Vid träning och arbete gäller det att hitta en bra harmoni i dom olika momenten vi är i. Träna bra , ät bra och varierad mat , sov och vila ordentligt så får du bästa resultatet. var del i sig är viktiga för att resultatet av allt arbete och träning ska ge ett resultat. Fuskar du med någon del så kommer resultatet att försämras och du själv blir troligtvis lite missnöjd. Men i bland av olika anledningar så klarar vi inte att hålla ihop allt på en gång, utan någonting kommer att bli lite lidande vilket kan vara okey ibland. Men som med så mycket annat i livet är planering och framförhållning väldigt viktigt.

Senaste på bloggen

H1><Företagsträning</H1> Företagsträning används bl a  konditionstest och fysiska tester efter branch och behov och en kroppsscanning. Därefter planeras träningsutförandet. Företagsträning…

<H1>Personlig tränare</H1> Roger Hallstensson Activ hälsa AB. Har bevisat sig ha gedigna kunskaper som motsvarar eller överstiger de krav som…

<H1>Vilar du tillräckligt, Bättre effekt på träning</H1> Vilar du så får du bättre effekt på livet. Ladda batterierna och låta…

Träna för att kunna bli äldre , kanske ännu viktigare idag. Fysisk aktivitet är bra för hälsan om det sker…